Panka_ 2011.04.05. 08:00

Tető-tér

Az ötödik kerületben, a Semmelweis utcában fotóztuk le Mankával ezt a pesti szépséget. Pontosan azt láthatjátok a képen, amit már egy korábbi cikkemben is említettem, amikor a klasszikus, nagy belmagasságú házakra standard belmagasságú emeletet húznak, illetve amikor úgy építik be a tetőteret, hogy annak megjelenése egyáltalán nem passzol a házhoz.

Valóban, itt a kettő szép kombinációja jelenik meg, a ház kapott még egy emeletet, ez ráadásul tetőnek van álcázva. Azt hiszem, nem is szükséges különösképpen részletezni, hogy mindez miért és mennyire ronda, saját szemével láthatja mindenki. Extra szépsége a történetnek, hogy elsőre feltűnik, a ház, és a megbízott tervező a ház alapterületét kicsinyelte (hiszen több eladott négyzetméterből több pénz folyik be), ezért a ráépített rész – mintha tényleg tető lenne – túlnyúlik a homlokzaton.

Az egész úgy néz ki, mintha szegény házra rábiggyesztettek volna valami óriás kupakot. Jajjj!

A bejegyzés trackback címe:

https://bpmetropolis.blog.hu/api/trackback/id/tr42795292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása