Panka_ 2011.08.13. 09:55

Ilyen is lehetne ...

A hetedik kerületben, az Akácfa utcában járunk. Aki ismerős arrafelé, annak bizonyára feltűnt ez az eredendően gyönyörű, ám láthatóan rossz kezekben lévő társasház.

A földszinten csak az egyébként szokásos, szinte már fel sem tűnő rusnyaságokat látjuk, egy állatorvosi rendelő nagyon ronda tábláját, bordó rácsos rolót, mögötte valamiféle kartonlapokat, a kapu felett vezetékeket műanyag dobozba „rejtve”. Hetedik kerületi ember szeme hamar hozzászokik az ilyesmihez – sajnos.

Nemrég felújították a házat (előtte budapesti szürke volt) és noha mindig örülök, ha valahol felújítást látok, egyre többször tölt el aggodalommal, vajon milyen lesz, vajon mit nézünk majd az elkövetkezendő tíz-tizenöt évben … Nos, aggodalmam jelen esetben sajnos jogos volt, a homlokzathoz választott sárgának ez az árnyalata a ház stílusához egyáltalán nem passzol, de legalább a mellette álló házak színét is üti rendesen.

Persze egész más egy színt a festékesdoboz fedelén, vagy egy házfalon látni. Nos, csak mivel rengeteg időm volt :-) elszórakoztam egy kicsit. Ilyen is lehetne a ház. Szürkén például.

Vagy krémszínűen.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpmetropolis.blog.hu/api/trackback/id/tr533146155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása