A Metropolisnál továbbra is a színek vannak terítéken. A minap a 12. kerületi Győri út felé vezetett az utam, és ezt a csodát találtam. Az épület amúgy tetszene, de vajon ki és hogyan álmodta meg az ablakok körül látható csodálatos színkompozíciót? És vajon miért éppen ezzel kezdték a felújítási munkálatokat?

Ahogy nézegetjük a házat, egy kicsit az a benyomásunk támadhat, hogy itt az eredeti színösszeállítás is valami hasonló lehetett, azzal a különbséggel, hogy az egész ház kapott valamilyen színt, és így a színek frissessége egyensúlyban állt egymással, és valószínűleg szebb árnyalatokat választottak – ami tovább finomíthatta az összképet.

Jó lenne, ha a homlokzatot sikerülne egységesebbé tenni és valóban megszépíteni, mert jelen helyzetben ártatlan járókelőket büntet, nap mint nap.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpmetropolis.blog.hu/api/trackback/id/tr222985230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása