Így semmiképpen se! Egy ideje nézegetem ezeket a külföldieknek készült információs – reklámozós pultokat, igazából mindegy is, hogy éppen a Citytour, vagy a Hop on – Hop off, vagy bármely egyéb szolgáltatóról van szó. Kevés kivétellel mind hasonló.

Jelen esetben nem is tudom, mi a zavaróbb, a fájóan sárga betűk színe a zöld háttéren, a márványminta a pozdorja lapon, a kifinomultnak a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető láncos biztonsági rendszer, vagy hogy az egész kifakult, szétesőben van, a felső lapjából kiállnak a csatlakozó tiplik. Vajon mi járhatott annak a készítőnek a fejében, aki e helyes kis guruló pultot elkészítette? Talán, hogy a márványminta jó lesz, az illik a belvárosi környezethez? Laminált lapon, kis gurulós taligán azért kevéssé hiteles, ez belátható.

A csábításnak ez a formája nemhogy nem csábít, hanem kifejezetten taszít. Biztosra veszem, hogy a taligához sétáló külföldiek nem a csodás mintától megigézve veszik igénybe a szolgáltatásokat.

Miért nem lehet mindezt jóval egyszerűbben? Miért nem lehet homogén színe, valamilyen kellemes látványú felirattal? Egyáltalán miért kell ez a kis taliga? Miért nincs egy tisztességes stand? Nem úgy van ez, hogy éppen a turizmusból élő cégeknek kellene leginkább a belváros arcát óvni, és a látványba nem belerondítani? ...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bpmetropolis.blog.hu/api/trackback/id/tr882868473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása